klagan

PÅ GRUND utav klagomål skiter jag i o skriva blogg på ett tag.
Vissa tycker att jag har för dåliga "argumenT" i mina tycken o tankar .. men det jag inte fattar är att det är det jag bara tycker.. jaja bajbaj

Påverkan

Tanken har surrat i mig , Men så lättpåverkade ALLA är, inte så att någon som tvingar en att bli påverkad, man bara blir det.. det är naturligt.
Utan att tänka på det blir vi påverkade ja, hela tiden ? låt oss säga att du håller på att gå förbi en pizzeria.. du har inte käkat på länge , men du är inte HUngrig (du har inte tänkt på att det var längesen du käka) så känner du lukten av mat, då blir du hungrig.. PÅVERKAN.

Dåligt exempel, men skitsamma (=
Jag kom även på igår att jag är sämst på att förklara mina känslor, som t.e.x när jag låg och snacka med amanda.. HAHA sluta med att man kunde tro att jag var en pervers människa som gilllar att bli berörd utav döva katter... HAHAHAHA

Sen vill jag att alla läsare ska veta: Jag är för legalisering utav Cannabis produkter, men jag röker inte .
Varför? FÖr jag känner inte för det.
Jag ser inget negativa effekter utav cannabis som inte finns någon annan stans?
VIsst det är lätt att gå till tyngre droger, men ALLT är en grund.. om du t.e.x börjar spela poker för en femma , kan det sluta med att du spelar bort huset? Om du och en polare sitter högt upp på en bro på kanten, kan du få en känsla av att du vill knuffa ner polaren, även om du tycker om och älskar och värnar om din polare, men du knuffar inte ner polaren, för du har KONTROLL. Det har vi alla, vissa har mindre, vissa har mer.
Staten har för mycket kontroll. att dom kan ha Alkohol lagligt "för att det är så pass vanligt i sverige" och inte cannabis, som är bevisat mindre farligt än alkohol. Det finns så mycket sjuka saker i världen idagenssamhälle.

Iaf, igår var jag hemma hos amanda.. :) träffade hennes föräldrar och hennes lillebror, det gick hur bra so mhelst.
Det som jag trodde skulle bli ett "korsförhör" blev ett intressant samtal med disskussioner och jämföranden.
16/6 Amanda(L)
Nu får vi ta det som det kommer :) 
image3

Sommarskola

Tänk er att sitta på skolbänken igen, i 3 och en halvtimme i denna värmen .. och gånga det med 100000000 så har ni hur jag känner mig påsommarskolan. sure där är sjysst folk men det är så sataaaans tråååååååååååkigt.
Satt idag och höll på att somna :(
aja ska bara stå ut med det tills torsdag nästa vecka :)

Idag blir det fooooootbollslir som det ser ut som.. sen kommer man springa och praktiskt taget DÖ så får man krypa ner till havet och ta ett svalkande dop.. har på känn att jag kommer bränna mig idag (A) pallar inte smörja in med solkräm o sånt. Det får man göra på fritiden eller vad man ska säga :P

Jag vill känna att jag lever<3

Tångskräcken

Hej hej, idag vart det sommarskola.. noot cool back in school:( fick iaf ha en jättebra Matte lärare (host* bättre än förra) Det är nog bara jag som vet vad som strävar i mina tankar.. (A) Pipa amanda och Broesen.. Sen har jag väl bara ett meddelande till corre:
Det var du själv som valde detta. Suite yourself. Synn att det blev så, men jag palla inte "skydda" mig själv längre. Du trodde ändå aldrig mig.

Jaojao, efter sommarskolan vart jag på centersyd med lukas och sebbe.
Vi har alltid så roliga samtalsämnen, allt från haschich till Visa pattarna för popcorn xD
Sen kan jag säga att jag tror ReTo kommer vinna Summer Pimp 07- Go for it ! CUM ..

Sen vart vi iväg och baaadade.. och tillbaks kommer min tångskräckpåbottenajaktakrabbor.se
Är så rädd för bottentång osv.. aja skit i det :)
Ikväll ska vi till speakers, softa o snacka skiiiiiiiiiet som man säger,
Sen blir det väl lite jackvegas lir. :]

HÅll tummarna.

Amanda<3



Tång.. (N)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0